Hogyan működik?

A megvásárolható időzsetonok segítségével időpontot foglalhat bármely orvosunknál a DoktorVálaszol.hu weboldalon. Az időpont foglalást követően 15 perces videókonzultációra kerül sor.

Kérjük, először regisztráljon felhasználóként, így tudunk időzsetont kibocsátani Önnek. Ez a lépés azt is garantálja, hogy vissza tudjuk keresni, hogy Ön biztosan megkapta-e a megvásárolt időzsetont.

Regisztrálás után kiválaszthatja az orvost, majd a kiválasztott orvosnál az időpontot, ami még szabad, és amit szeretne befoglalni. Ha már van időzsetonja, akkor egyből le is tudja foglalni a szabad időpontot. Ha nincs időzsetonja, akkor értesíti Őnt a weboldal arról, hogy időzsetont kell vásárolnia. A „Vásárolok” gombra kattintva meg is tudja ezt tenni.

Figyelem! Az időzseton megvásárlásra fordított idő alatt nem tudjuk fenntartani a kiválasztott időpontot.

Vásárlás után már le is tudja foglalni az időpontot. Amint befoglalta az időpontot, akkor az Ön által kiválasztott orvos is és Ön is egy-egy e-mailt kap erről, amiben már megtalálja a virtuális szoba linkjét, ahol majd a beszélgetés, a konzultáció folyik a lefoglalt időpontban.

Amikor az időpont esedékes a linkre kattintva mindketten a szobába kerülnek és indulhat a 15 perces konzultáció.

Tehát a lépések röviden:

  1. Kérjük regisztráljon felhasználóként az oldalra
  2. Válassza ki az önnek legmegfelelőbb orvost
  3. Ha még nem rendelkezik időzsetonnal, vásároljon legalább egy darabot, amit 15 perc konzultációra ad lehetőséget Önnek
  4. Amint megvásárolta az időzsetont, az Időpontfoglalás menüpont alatt keressen még szabad, Önnek is alkalmas időpontot, majd kattintson a "Lefoglalom" gombra
  5. Ellenőrizze a visszaigazoló e-mailt a regisztrációkor megadott e-mail fiókjában. A lefoglalt időpontban kattintson a visszaigazoló e-mailben megadott virtuális szoba linkjére és induljon a konzultáció!