Rólunk

Bemutatkozik a DoktorValaszol.hu

Egy olyan weboldalt álmodtunk meg, amelyen keresztül a betegek, érdeklődők helytől és időtől függetlenül képesek felvenni szakorvosokkal a kapcsolatot. 

Egészségügyi kérdései vannak? Orvosi tanácsra van szüksége? A DoktorVálaszol.hu segít Önnek!

A betegek egy alkalmazás segítségével időpontot foglalva könnyedén és rövid határidőn belül meg tudják beszélni gondjaikat, fájdalmaikat, kérdéseiket tapasztalt szakemberekkel. Ki tudják kérni a véleményüket arról, hogy mi lehet a probléma és hogyan induljanak el a gyógyulás útján. 

Számos felmérés, beszélgetés, orvosi kongresszusokon zajlott beszélgetés igazolta egy olyan online csatorna létjogosultságát, amely lehetővé teszi a betegek és az orvosok közötti kommunikációt a betegek igényei és az orvosok elérhetősége alapján. 

Innovatív projektünkkel, az online egészségügyi tájékozódás új útjait keressük. Elsőnek, kísérleti jelleggel, a szolgáltatás az úgy nevezett immunszuppresszív kezelést igénylő betegségben – immunológia, reumatológia, haematológia, és onkológia – szenvedők számára nyílik meg. 

Különlegesség, hogy az érdeklődők a ZOOM rendszer segítségével naptárfoglalás után videóchat keretén belül konzultálhatnak orvosainkkal. A folyamatainkkal nemcsak a betegek és rokonaik igényeit tartjuk szem előtt, hanem orvosaink számára is minél hatékonyabb felületet biztosítunk arra, hogy az érdeklődőkkel egyszerűen tudjanak beszélgetni. 

 

Miért a DoktorValaszol.hu?

Mit nyer Ön a doktorválaszol.hu használatával? Az oldal három előnyt is kínál felhasználói számára: gyorsaságot, hozzáférhetőséget, érthető konzultációt.

A weboldal használatának első előnye az idő. A weboldalnak köszönhetően nem kell hónapokat várni az első szakorvosi vizsgálatra. A ZOOM videócsatornáját használva látogatóink könnyedén képesek ezt megejteni, majd adott esetben tovább folytatni a vizsgálatokat az online orvosi konzultáció alatt elhangzott javaslatok, iránymutatás alapján.

Második előnyként a távolságot említjük meg. Magyarország számos településén nincsen szakorvosi ellátás, amely távoli városokban érhető csak el. Egy első vizsgálat, egy konzultáció kiváló eszköze ez a weboldal. Továbbá a javasolt kezelések elkezdése esetén további, kontroll beszélgetések online csatornájaként szolgálhat a doktorvalaszol.hu.

Harmadik előnyként a nyelvet soroljuk fel. Országhatárainkon túl több mint kétmillió magyar anyanyelvű, magát magyarnak valló lakos él. Számukra számtalanszor nehézséget okoz az egészségügyi ellátás igénybevétele, hiszen az anyanyelvüktől eltérő nyelven kell egy amúgy is nehéz helyzetben boldogulniuk, és orvosi témában kommunikálniuk, amely sokszor még az anyanyelvünkön is nehézséget jelent.

 

A DoktorVálaszol.hu jövője

Az oldal keretrendszere olyan egyedi fejlesztés, amely hosszú távú és stabil működést kínál, ám szükség esetén rugalmasan továbbfejleszthető. Folyamatosan gondolkodunk azon, hogy hogyan javítsuk, hogy szabjuk testre a funkciókat, a tartalmat ahhoz, hogy a weboldal egyre felhasználóbarátabbá váljon és betöltse funkcióját. elérjük vele a célt, amiért elindítottunk. 

Érdeklődik az oldal jövője iránt? Beszállna a gondolkodásba? Technikai ötletei vannak? Vegye fel verünk a kapcsolatot!

Kapcsolat